5 seksspeeltjes om je als man mee te vermaken

Heb je geen partner? Dan betekent dit niet dat je geen seksuele behoeftes hebt. Nee, want ook vrijgezelle mannen moeten zo nu en dan aan hun trekken komen. De meeste mannen gebruiken hier hun hand voor. Toch zien we ook steeds vaker dat mannen seksspeeltjes gebruiken om tot een heftiger orgasme te komen. Lijkt het jou ook wel wat om een speeltje te gebruiken bij het masturberen? Dan vraag jij je mogelijk af welke seksspeeltjes geschikt zijn voor mannen. Wij zetten er hieronder 5 op een rijtje.

1. Dildo

Veel mensen denken dat een dildo alleen geschikt is voor vrouwen. Dit seksspeeltje wordt inderdaad veelvuldig gebruikt door het vrouwelijke geslacht. Met behulp van een dildo kunnen zij hun vagina stimuleren. Toch zijn er ook dildo’s die geschikt zijn voor de man. Het gaat in dat geval om een anale dildo. Wil je zo’n speeltje kopen? Kijk dan wel even of het ook om een anale dildo gaat. Je kunt vrijwel iedere dildo anaal inbrengen, maar ze zorgen lang niet altijd voor hetzelfde effect. Wil je er optimaal van genieten? Kies dan voor een anale dildo.

2. Buttplug

Gebruik je als man een dildo? Dan moet je deze constant bewegen om anaal gestimuleerd te worden. Niet iedereen is hier fan van. Geldt dit ook voor jou? Dan bied een buttplug mogelijk uitkomst. Nadat je dit seksspeeltje anaal het ingebracht hoef je er niet meer naar om te kijken. Een buttplug zorg er namelijk voor dat je anaal gestimuleerd wordt als het speeltje in jouw anus zit. Je hoeft overigens niet bang te zijn dat het speeltje in jouw anus schiet, want dat is onmogelijk.

3. Vibrator

Er zijn genoeg mannen die een heftiger orgasme beleven als zij een dildo of buttplug gebruiken. Toch geldt dit niet voor iedere man. Kom je met de twee bovenstaande speeltjes niet tot het gewenste hoogtepunt? Dan kun je een vibrator kopen. Ook voor dit speeltje geldt dat er verschillende mannelijke varianten zijn. Het voordeel van een vibrator ten opzichte van een dildo of buttplug is dat dit speeltje trilt. Dit zorgt vaak voor net wat meer anale stimulatie. Je kunt ook een gebogen vibrator kopen. Deze drukt vaak tegen jouw prostaat aan, wat doorgaans een heftiger orgasme tot gevolg heeft.

4. Cockring

Een vierde speeltje om je als man mee te vermaken, is een cockring. Zoals de naam je mogelijk al doet vermoeden, gaat het hierbij om een ring die je om de penis doet. Je kunt de ring vaak ook om zowel jouw penis als balzak doen. Waarom je een cockring zou gebruiken? Omdat deze ring ervoor zorgt dat bloed minder makkelijk uit een penis stroom wanneer deze in erectie is. Hierdoor blijft jouw penis langer stijf. Daarnaast ervaren veel mannen een heviger orgasme als zij een cockring dragen. Dit komt doordat de ring er ook voor zorgt dat de plasbuis afgekneld wordt.

5. Pocket pussy

Heb je weleens een vriendin gehad en mis je de seks? Of wil je gewoon eens weten hoe het voelt om seks te hebben? Dan kun je een pocketpussy kopen. Met behulp van dit seksspeeltje kun je eens op een totaal andere manier masturberen. Je steekt jou penis in de pocket pussy en beweegt deze vervolgens heen en weer. Doordat dit speeltje gemaakt is van een rekbaar en flexibel materiaal, voelt het alsof je jouw penis in een echte vagina steekt. Pocket pussy’s zijn er in allerlei soorten en maten, waardoor er ook voor jou een geschikt exemplaar te vinden is.

Tags

Dit bericht is gepost op 1 december 2020 om 5:56 pm uur en is geplaatst in Algemeen.

Andere interessante artikels: Hoe verras je iemand met een gezond cadeau
Griepje te pakken? Dit kun je het beste eten of drinken