Cellulitis bestrijden met radiogolven

Als vrouw wil je niet gezien worden met cellulitis, idereen kan met cellulitis geconfronteerd worden, ook slanke vrouwen. Sinds kort zou er een effectieve behandeling tegen cellulitis op de markt zijn in amerika. De nieuwe behandeling tegen cellulitis kreeg de naam Accent, deze methode zou je sinaasappelhuid weer zo strak maken als er voor.

De Accent therapie maakt gebruik van radiogolven of frequenties om cellulitis en vetophopingen te bestrijden. De golven verhitten het onderhuidse weefsel waardoor vetcellen krimpen, tegelijkertijd bevorderen de golven ook de bloedcirculatie in de billen en maken ze de huid strakker en gladder doordat het de collageenproductie stimuleert.

De behandeling is voorlopig nog een vrij dure oplossing tegen cellulitis, iedere behandeling zou een paar honderd dollar kosten en om een degelijk eindresultaat te verkrijgen zouden wel 10 behandelingen nodig kunnen zijn.

Dit bericht is gepost op 30 mei 2007 om 9:09 pm uur en is geplaatst in afslanken en diëten.

Andere interessante artikels: Meditatie tegen migraine
Vaccin tegen allergie